Gy.I.K.

 
Kik vehetnek részt a tanfolyamon?

Kizárólag hölgyek jelentkezését várjuk. Nem számít, hogy mennyire vagy erős, gyors, hajlékony, hiszen a technikákat testalkattól függetlenül el lehet sajátítani. 14. éves kortól lehet részt venni.

Milyen edzőfelszerelésre van szükségem?

Póló, sportnadrág, sportcipő, egy kisebb törölköző és víz.

Mit tegyek, ha jelentkezni szeretnék?

Regisztrálj itt a honlapon, és ha kérdésed van, akkor hívj bátran: 06-70/ 459-07-63 vagy írj: hungarydocepares@gmail.com

Számomra nem jó az időpont, hogyan tanulhatnám az önvédelmet?

Semmi gond! Járhatsz magánórákra is, ahol szintúgy megtanulhatod az önvédelmi módszereket. Sőt, saját tempódhoz tudunk alkalmazkodni! Jelentkezz a 06-70/ 459-07-63 számon, és egyeztetünk időpontot.

Miért van az önvédelemre szükségem?

Mindenki úgy gondolja, hogy vele nem történhet baj. A megtámadottak, kiraboltak, megerőszakoltak is ezt gondolták… Egyre nő a hölgyek ellen elkövetett erőszakos cselekedetek száma, még ha nem is akarunk erről tudomást venni. Tégy azért, hogy ne válj áldozattá!

De én nem akarok megverni senkit!

Nem is ezt tanítjuk. Azt tanulod meg nálunk, hogyan védd meg Magad.

Már rengeteg edzésre (aerobik, stb.) járok, és nem fér a hetembe!

A mi önvédelmi edzéseinkkel kiválthatod a megszokott egyéb edzéseidet, hiszen ez is testmozgás, de sokkal hasznosabban töltöd az idődet, mert azt is megtanulod, hogyan védd meg Magad.

Tényleg működnek a technikák?

Igen! Ha nem hiszed, próbáld ki!

Tudom majd használni vészhelyzetben a tanultakat?

Igen! Edzéseken tesztelheted is Magad!

A tanfolyam után minden helyzetben és mindenki ellen meg tudom majd védeni magamat?

Egy hat alkalmas tanfolyam arra elég, hogy alap szinten elsajátítsd az önvédelmi technikákat. Természetesen ez nem elég arra, hogy legyőzhetetlenné válj, de egy alap szintű önvédelmi jártasságot kapsz. Ezzel már egy átlagembernél sokkal nagyobb eséllyel tudod megvédeni magad, továbbá nagyban csökken az áldozattá válásod esélye.

Hogyan tudom tovább képezni magam?

Képességeidet és tudásodat fejlesztheted majd haladottabb tanfolyamokon, illetve rendszeres Eskrima edzéseken, vagy akár magánórákon is.